Geanina Ilieș le dă veşti proaste gospodarilor fără pereche. Trebuie să elimine o fată

Joi seara, de la 21:30, Geanina Ilieș pornește la drum și va vizita doi gospodari: pe Radu și Cristian. Bucuria revederii nu va dura însă mult. Geanina le va da vestea de care se tem cu toții: „În curand va trebui să elimini o fată!”. „Sunt indecis!”, va spune Cristian, care și-a creat imaginea perfectă pentru aleasa lui: „Aș lua fizicul de la Iulia, inteligența de la Valerica și calmul de la Aura.”

Andrei, fermierul care s-a bucurat de compania a patru domnișoare, va face prima eliminare, iar fetele rămase sunt puse pe treabă. Vor să-l impresioneze pe gospodar ca să nu plece și ele acasă. Și în celelalte gospodării pretendentele la inimile băieților trebuie să muncească. Unele fac ce li se cere, altele.. mai puțin: „Eu fără mănuși nu car, că-mi stric unghiile”, va spune una dintre domnișoare.

Controverse și replici răutăcioase conturează relația fetelor!

„Asta nu e bună nici măcar să o pui de bibelou”, “Mereu întârzie! Și după ce că întârzie mai e și nemulțumită mereu! Zici că a fost crescută în puf”, vor fi replicile fetelor care sunt pregătite să se atace una pe cealaltă în orice moment.

Ce ținută a ales Rose pentru micul dejun de a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată, dar și unde vor merge Filotheea cu Vasile aflăm joi, într-un nou episod Gospodar, fără pereche, numai la PRO TV.