Din seria pardoselilor usor de curatat si de intretinut pe termen lung fac parte asa-numitele pardoseli epoxidice, aplicate in forma lichida, care asigura un grad ridicat de igienizare. Sunt rezistente si foarte aspectuoase, alcatuiesc suprafete perfect netede si nu se deterioreaza la actiunea agentilor chimici.

Afla chiar acum care sunt toate avantajele pe care le confera aceste pardoseli epoxidice, suprafetele obtinute din rasini epoxidice.

 

Rezistenta la abraziune

Aceasta categorie aparte de pardoseli nu impresioneaza numai prin design, ci si prin functionalitate. Printre acele calitati care ii asigura popularitatea in industria farmaceutica si alimentara se regaseste si rezistenta sporita la abraziune si presiune. Aceste suprafete se potrivesc perfect si in incaperile cu forme complexe, unde solutiile clasice in materie de pardoseli nu sunt o optiune. Sunt extrem de versatile!

Durata indelungata de viata

Pardoselile epoxidice fac parte din categoria celor care au o lunga durata de intrebuintare, in conditii normale. Pentru ca se remarca prin rezistenta sporita si prin aspectul estetic extrem de placut, sunt genul de investitie pe termen lung, care iti amortizeaza costurile in cel mai scurt timp. Indiferent care este destinatia lor, pardoselile se comporta impecabil in conditii de stres mecanic sau chimic. Merita sa le alegi!

Usurinta in intretinere pe termen lung

Intretinerea nu este costisitoare si nici nu prespune eforturi semnificative din partea ta. Pentru ca aceste suprafete se bucura de o netezime perfecta si nu prezinta rosturi sau imbinari, mentinerea curateniei conform normelor de igiena in vigoare este usor de obtinut. Din acest motiv, vei regasi aceasta tipologie de pardoseli in industria farmaceutica si in spatiile de prelucrare a alimentelor, cel mai frecvent.

Aspectul estetic foarte placut

Pardoselile epoxidice au si un important rol decorativ. Amenajarile de efect sunt usor de pus in scena cu ajutorul acestor suprafete, care valorifica din plin spatiul de care dispui. La pachet cu garantia calitatii si cu punctele forte de ordin functional, se dovedesc a fi una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face atat pentru locuinta, cat si pentru spatiile de business, fie ca activezi in domeniul alimentar, fie ca nu.

Grosimea variabila

MASTERTOP 1273 este sistemul de pardoseli obtinute din rasini epoxidice, care iti permite o grosime variabila a suprafetelor, in functie de scop si destinatie. Usurinta de personalizare conform nevoilor spatiului este un alt avantaj considerabil pe care ti-l asigura aceasta gama de pardoseli. Spre deosebire de solutiile clasice, cum ar fi betonul elicopterizat, gresia sau parchetul, avantajele sunt net superioare.

 

Pardoseliindustriale.ro, solutia nr.1 pentru pardoseli decorative, epoxidice, elicopterizate si nu numai

Daca vrei ca cei care iti monteaza pardoselile sa fie cu adevarat experti, atunci colaboreaza cu echipa Pardoseliindustriale.ro. Au peste un deceniu de experienta in acest domeniu, folosesc materiale si tehnici de ultima generatie, comunica eficient cu clientii lor si au termene de executie rapide. Ai garantia calitatii, fie ca optezi pentru pardoseli decorative, vezi aici, fie pentru alt tip de suprafete.

Rezistenta si durabilitatea pardoselilor sunt garantate de Pardoseliindustriale.ro, o echipa instruita constant in acest domeniu. Mai mult, preturile pe care le solicita sunt cu adevarat avantajoase, tinand cont de materialele pe care le folosesc, efortul investit si rezultatul final pe care ti-l garanteaza. Daca nu stii care este tipul de pardoseli care s-ar potrivi cel mai bine spatiului de care dispui, primesti consultanta si recomandari avizate.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro