Gafă impardonabilă la DcNews.ro. Site-ul de știri anunță că TVR are ”procuror general”. Din neatenție, redactorul care a publicat știrea cu titlul ”Producătoarea emisiunii ”Profesioniștii”, avansată la conducerea TVR”, a transformat producătorul general în procuror general.

La DcNews.ro producătorul general devine producător general la TVR. În loc să scrie că ”Anterior, producător general al TVR a fost Cristian Zgabercea”, dcnews.ro a scris că ”Anterior, procuror general al TVR a fost Cristian Zgabercea”.

Liana Săndulescu a fost numită, temportar, în funcția de producător general al TVR. Televiziunea Română urmează să organizeze un concurs pentru această poziție, potrivit paginademedia.ro. Anterior, procuror general al TVR a fost Cristian Zgabercea. În procesul dintre acesta și TVR, instanța a decis în favoarea instituției publice. Cristian Zgabercea a fost implicat în procesele lui Nicușor Constantinescu și, pe acest fond, s-a autosuspendat din funcția de producător în primăvara lui 2015. Când a vrut să revină, nu a mai fost primit. În aprilie 2016 a revenit în TVR după ce instanța i-a dat câștig de cauză, iar la începutul lunii martie Curtea de Apel a acceptat contestația TVR și a dat câștig de cauză postului public de televiziune. Liana Săndulescu a fost producător TVR 2 și consilier al președintelui instituției, Irina Radu. Lucrează de 30 de ani în televiziune, la postul public”, scrie dcnews.ro.

A creat, în anii 90, când lucra la redacția copii, formatele ”Feriți-vă de măgăruș” și ”Ba da, ba nu”. La începutul anilor 2000, a produs emisiunea ”Seara bună”, cu Cătălin Ștefănescu moderator. De aproape zece ani, este și producătorul emisiunii ”Profesioniștii”.