Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a fost hiduită masiv, de 20,000 de spectatori veniţi luni seară pe Naţional Arena la festivitatea dedicată Simonei Halep. 

În momentul în care Gabriela Firea a urcat pe scenă alături de Simona Halep şi a început să vorbească la microfon pentru a-i înmâna campioanei de la Roland Garros, cheia municipiului Bucureşti, spectatorii prezenţi pe Naţional Arena au început să huiduie puternic pe primarul Capitalei.

Atât de tare au huiduit cei 20,000 de spectatori încât nu s-a înţeles nimic din ce a spus Gabi Firea la microfon.

După ce i-a înmânat Simonei Halep cheia oraşului şi un premiu pentru performanţa de la Roland Garros, Gabriela Firea a părăsit în grabă scena amplasată în mijlocul gazonulului de pe Naţional Arena.

Festivitatea dedicată Simonei Halep a început cu intonearea imnului României, de către artiştii Monica Anghel şi Marcel Pavel.

După ce a fost premiată de Gabi Firea, Halep a luat cuvântul, fiind ovaţionată minute în şir de mulţimea adunată să o felicite pentru incredibila performanţă de la Paris.

Gabriela Firea a fost vizibil deranjată de faptul că a fost huidulită de bucureşteni şi prin intermediul unei postări pe pagina sa de facebook, a spus că: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii. Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general. In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc. Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare. Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta. Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt. In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!