Selfie de 700,000 de euro. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că spectacolul de Revelion din București, costă 700.000 de euro.

Concertul de Anul Nou costă bucureștenii 700.000 de euro. Numit ”Selfie de București”, concertul din noaptea de Revelion se va desfășura în Piața George Enescu din București.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a mers vineri în piață pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru Revelion.

Bucureștenii și turiștii care nu au plecat din Capitală pot să vină mâine, începând cu ora 17,00 până la ora 1,00 noaptea, la Revelionul organizat de Primăria Generală, care are un concept extrem de atractiv, se numește „Selfie de București”. Sunt invitați cei mai în vogă artiști ai momentului — Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Proconsul, Holograf, Vank, Camioane în Mulțime, BUG Mafia, Corina și mulți alții. Va fi un Revelion special, vom avea și un foc de artificii, la ora 12,00 noaptea. Suntem pregătiți și cu alte elemente de siguranță, de securitate a celor care vor participa aici, în fața Ateneului — deci Piața George Enescu—, care se va reuni cu Piața Revoluției și vor încăpea 50.000 de persoane. Intrarea este liberă. Toți cei care vor participa la Revelionul organizat de Primăria Generală a Capitalei își vor putea face un selfie aici în piață și se vor putea vedea pe ecranele imense care se instalează„, a declarat Gabi Firea.

Cât privește costurile de organizare a spectacolului, primărița susține că bugetul este mai mic decât acum doi ani.

Suma totală alocată artiștilor care vor evolua pe scenă la Revelion este în jur de 200.000 de euro. Nu este o sumă nici mică — nici mare, dar acestea sunt sumele pe care le percep în mod oficial și normal artiștii și bineînțeles că nimeni nu vine să cânte gratis, pentru că ei au solicitări din toată țara și de la multe alte primării sau de la restaurante și nu ar fi putut renunța la un alt contract pentru a veni la un revelion organizat de noi. În jur de 500.000 de euro — sceno-tehnica, sonorizarea, iluminatul, artificiile, toaletele ecologice, ambulanțele care le completează pe cele de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Este mai puțin decât acum doi ani„, a explicat Gabi Firea.

După ce a inspectat stadiul lucrărilor de pregătire a concertului, Primarul General și-a făcut selfie cu scena, dar și cu jurnaliștii.

gabi-firea-selfie