Primarul General al Capitalei le dă o veste catastrofală milioanelor de șoferi din București: ridică fără milă, toate mașinile parcate ilegal și care duc la blocarea circulației.

După ce că în Capitală nu ai unde parca din cauza numărului redus de locuri de parcare, zăpada din ultima săptămână a redus la jumătate locurile unde îți poți parca mașina.

Cu toate astea, Primarul Capitalei, Gabi Firea a anunțat că mașinile care blochează circulația mijloacelor de transport în comun vor fi ridicate.

Gabriela Firea a precizat că marți, din cauza viscolului, elevii pot veni la școală până la orele 9.00-9.30, fără a risca să primească absențe din partea profesorilor.

Decizia primarului Capitalei vine după ce, săptămâna trecută, circulația mai multor mijloace de transport în comun a fost blocată din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

Cel mai recent caz a avut loc în această dimineață. Circulația troleibuzului 70 a fost blocată circa două ore de o mașină parcată neregulamentar, a anunțat edilul Capitalei.

Firea a explicat că, în lipsa normelor interne adoptate de fiecare primărie de sector, ridicarea mașinilor care blochează traficul se va realiza oricum..