Furt de identitate | Outlet-ul de lenjerii de pat, lenjeriipat-outlet.ro, clonat de români

În România se fură și identitatea, mai nou, la modă este să fac afaceri pe munca altora, clonând site-uri profitabile și astfel induci lumea în eroare să cumpere chinezării de la tine. Magazinul online lenjeriipat-outlet.ro a fost clonat de mai mulți internauți inventivi, care și-au lansat propriile site-uri, cu aceeași denumire, același template, dar cu marfă importată din China, de proastă calitate.

După ani de muncă și bani investiți în afacerea online, compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL, s-a trezit că site-ul pe care-l deține www.lenjeriipat-outlet.ro, a fost clonat în mai multe variante pe internet.

Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru.
Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online.
Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat Outlet.
Cumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ! Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet”, a declarat reprezentantul companiei, Alexandru Grivei pentru recentNEWS.ro.

Sistemul este relativ simplu, dacă domeniul pe .ro, care are succes, este disponibil pe .com sau .info, sau .org, sau .eu, internauții cumpără domeniul identic cu aceste terminații și astfel induc cumpărătorii în eroare.

Acest lucru intră la furt de identitate și comerț online înșelător. Însă, cum legile comerțului electronic din România sunt extrem de vagi, mulți români inventivi care vor să se îmbogățească peste noapte de pe munca altora, profită de lacunele legislative și ”fură” site-uri.

Așadar aveți grijă de unde vă cumpărați lenjeria de pat ca să nu vă treziți că se rupe a doua zi, sau dimineața când vă ridicați din pat să fiți colorați în culorile curcubeului, din cauza faptului că vopseaua din material s-a impregnat în pijamale și pe piele.

Cei care au copiat site-ul de lenjerii de pat  lenjeriipat-outlet.ro, cumpără lenjerii din China, de foarte proastă calitate, le vând la un preț foarte mic, de circa 25-30 de lei, în cadrul unor campanii promoționale, cu reduceri consistente, păcălind efectiv clienții.