Pierderea unei persoane dragi ii lasa pe cei mai multi cu o sumedenie de intrebari fara raspuns. In aceasta maniera apar sentimente cuprinse de stres, anxietate si durere ce ingreuneaza capacitatea de concentrare a familiei indoliate in a organiza o inmormantare dupa cerintele de actualitate.

Astfel, firma Funerare Alexandru din Bucuresti ghideaza cu respect, demnitate si compasiune toate persoanele indurerate cu privire la serviciile funarare necesare.

„Va oferim pachete funerare complete fara nici un cost pe baza ajutorului de inmormantare si pachete ce contin optiuni suplimentare la cele mai mici preturi de pe piata. Acest lucru este posibil datorita furnizorilor cu care lucram in momentul de fata si de la care am obtinut preturi preferentiale.

Putem afirma ca in momentul de fata avem pachete competitive, care au ajuns la acest nivel datorita serviciilor de inalta calitate pe care le oferim. La noi gasiti pachete funerare ce pot fi achitate cu talonul de pensie, iar costul unui pachet poate fi de 0 lei pe baza ajutorului de inmormantare.” – declara echipa de specialisti de la Funerare Alexandru in cadrul paginii web funerarealexandru.ro.

Disponibilitate permanenta, excelenta in servicii si preturi ofertante

monument-funerarOrice persoana indoliata se afla in cautarea unui sprijin atat moral, cat si fizic. Funerare Alexandru reuseste sa le ofere pe ambele simultan, avand in vedere ca experienta de-a lungul anilor a fost definita prin excelenta, profesionalism si promptitudine. Astfel, la ora actuala, compania se afla in topul preferintelor clientilor in materie de monumente funerare, dar si servicii complete la preturi mici.

Indiferent de ora la care se doreste a se obtine informatii utile cu privire la serviciile oferite, ori a se solicita anumite pachte sau articole funerare, firma este mereu la datorie. Acest lucru se datoreaza faptului ca ofera o disponibilitate permanenta, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Compania intelege pe deplin durerea prin care fiecare persoana indoliata trece, fapt pentru care o intampina cu servicii funerare complete la preturi pentru toate buzunarele. Acest aspect claseaza societatea in topul preferintelor clientilor.

De altfel, serviciile funerare pe care echipa le ofera cu maximum de profesionalism tin de constatarea decesului, toaletare, imbalsamare, manipulare si transport pentru raposat, declarare deces, dar si consultanta in obtinerea actelor necesare pentru inhumare sau incinerare.

Coroanele funerare joaca un rol esential in procesul unei inmormantari traditionale, fapt pentru care Funerare Alexandru pune un accent deosebit pe realizarea spectaculoasa a acestora. Culorile sunt alese cu atentie astfel incat sa sugereze nu doar frumusete, ci si parere de rau pentru sufletul care a parasit trupul. De altfel, clientii au ocazia sa opteze si pentru realizarea coroanelor din flori naturale ce se afla la un pret extrem de accesibil tuturor. In plus, livrarea acestora se va face in mod gratuit, la fel ca si cel pentru sicriele disponibile in diferite nuante, forme si dimensiuni.

Mai mult decat atat, orice persoana poate beneficia de o consultanta 100% gratuita din partea echipei de profesionisti. Astfel, oricine poate afla informatii utile cu privire la serviciile funerare necesare pentru inmormantare si nu numai.

Acestea fiind spuse, serviciile accesibile si oferirea acestora cu maximum de profesionalism claseaza firma Funerare Alexandru din Bucuresti in topul preferintelor persoanelor indoliate.