FUN NEWS

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sâmbăta aceasta, de la 20.00. Printre cei cuprinşi de magia transformărilor se va număra de această dată şi jurata Andreea Bălan, care aAfla mai multe!

Inteligența artificială a fost coruptă de către om. Chatul robotizat al unei companii de curierat din Marea Britanie, a început să înjure clienții și să scrie poezii la solicitarea unui bărbat supărat că nu a primit coletul. Înjurături și poezii, în loc de explicații despre statusul coletului său. Cu astaAfla mai multe!

Viața modelelor care își desfășoară activitatea într-un studio de videochat din București pare învăluită în mister și culoare. Este o viață în care independența financiară se împletește perfect cu echilibrul interior, la fel ca într-un dans fermecător. Imaginează-ți pentru o clipă că ai în fața ta o ușă către propriaAfla mai multe!

Sesiunile online sunt din ce în ce mai comune, fie că este vorba despre discuții profesionale, fie conversații personale cu prietenii și familia. Cu toate acestea, uneori pot apărea momente de disconfort sau stânjeneală în timpul conversațiilor online, mai ales între modelele de videochat din București și admiratorii acestora, careAfla mai multe!

În lumea modei și frumuseții, tendințele se schimbă constant, dar un lucru rămâne la fel: manichiura cu ojă semipermanentă. Această tehnică devine tot mai populară și se pare că va continua să fie în tendințe și în anul 2024. De ce să alegi manichiura cu ojă semipermanentă? Durabilitate Durabilitatea esteAfla mai multe!

Dacă ai un magazin online prin care comercializezi sticle sau obiecte din sticle, știi că transportul acestora poate fi o provocare, deoarece acestea sunt vulnerabile la spargere și deteriorare. Cu toate acestea, există trucuri și strategii pentru a te asigura că sticlele ajung în siguranță la destinație. Alegerea cutiilor deAfla mai multe!

Sărbătorile de iarnă la munte aduc cu ele o aură de farmec și bucurie, completată de peisaje spectaculoase, sporturi de iarnă și tradiții. Iarna este momentul perfect pentru a scăpa de agitația urbană și a intra în lumea relaxantă și fermecătoare a stațiunilor montane. Acest articol vă va purta într-oAfla mai multe!

În ultimii ani, aspiratoarele fără sac au câștigat popularitate semnificativă, transformându-se în electrocasnicul nelipsit din casele românilor. Cum zilele ni le petrecem mai mult pe fugă, iar timpul liber (și așa puțin) vrem să ni-l petrecem cu familia, pentru organizarea și curățenia locuinței trebuie să căutăm soluții pentru a eficientizaAfla mai multe!

Dublu prilej pentru iubitorii de carte rară și obiecte de colecție, săptămâna viitoare: Evenimentul de marcă ce întregește „Colecția unui bibliotecar” prezintă, în licitație publică, loturi de carte rară, hărți vechi, manuscrise și fotografii de epocă, fiind organizat de Casa de Licitații Artmark, sub formula a două segmente de licitațieAfla mai multe!