Loredana Groza şi Delia Matache au şocat audienţa în Gala Premiilor iUmor 2021. Cele două artiste s-au sărutat pe gură în văzul tuturor. Cel de-al zecelea sezon iUmor se apropie de final, însă nu înainte de a premia performanțele juraților de până acum în cadrul Galei Premiilor iUmor, astăzi, deAfla mai multe!

Maserati Spyder biturbo convertible, condusă de Elton John, are un preț de pornire de doar 8.000 de euro. Bijuteria pe patru roţi se remarcă printr-un service proiectat de nimeni altul decât de specialistul Maserati, Bill McGrath, fiind realizată în conformitate cu exclusivistele cerințe ale celebrului cântăreț Elton John. Artistul aAfla mai multe!

Într-un sezon cu totul neașteptat, o lansare de carte era ultimul lucru la care juratul Mihai Bendeac s-ar fi gândit să i se întâmple la iUmor. Cel de-al zecelea sezon continuă duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Admiratori care i-au cumpărat cartea ”Jurnalul unui Burlac” l-au așteptat înAfla mai multe!

Plugușorul este cântat pentru prima dată în România, de un…robot, robotul Pepper? Pacienții unei clinici medicale din Bucureşti, au fost întâmpinați în prag de Sărbători de robotul Pepper, care le-a spus Plugușorul. “Aho, aho, oameni cuminți, Să nu uitați însă de dinți Să aveți grijă de dantură, Când vă-nfruptați dinAfla mai multe!

Adori sa faci cumparaturi? Daca petreci foarte mult timp pe diferite site-uri de magazine online sau mergi in mall, atunci cand ai putin timp la dispozitie, inseamna ca esti un impatimit al shopping-ului. Cu toate acestea, ti s-a intamplat vreodata sa achizitionezi un produs doar pentru ca era ieftin? FoarteAfla mai multe!

Cătălin Botezatu, Miss Global Model of the World – Ioana Filimon, 17 designeri de top din Romania și designeri internationali, bloggeri renumiti ai Romaniei, vor tranforma jungla urbană într-o junglă adevărată.  Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, reuneste, pentru o zi, peste 40 de modeleAfla mai multe!