Plugușorul este cântat pentru prima dată în România, de un…robot, robotul Pepper? Pacienții unei clinici medicale din Bucureşti, au fost întâmpinați în prag de Sărbători de robotul Pepper, care le-a spus Plugușorul. “Aho, aho, oameni cuminți, Să nu uitați însă de dinți Să aveți grijă de dantură, Când vă-nfruptați dinAfla mai multe!

Adori sa faci cumparaturi? Daca petreci foarte mult timp pe diferite site-uri de magazine online sau mergi in mall, atunci cand ai putin timp la dispozitie, inseamna ca esti un impatimit al shopping-ului. Cu toate acestea, ti s-a intamplat vreodata sa achizitionezi un produs doar pentru ca era ieftin? FoarteAfla mai multe!

Cătălin Botezatu, Miss Global Model of the World – Ioana Filimon, 17 designeri de top din Romania și designeri internationali, bloggeri renumiti ai Romaniei, vor tranforma jungla urbană într-o junglă adevărată.  Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, reuneste, pentru o zi, peste 40 de modeleAfla mai multe!

Papa Francisc a făcut declaraţii savuroase despre sex şi plăcerile culinare ale omenirii. Capul Bisericii Catolice consideră că plăcerea culinară şi cea sexuală „sunt pur şi simplu de natură divină”,  Aceste declaraţii sunt cuprinse într-un volum de interviuri publicat miercuri în Italia, informează AFP, potrivit Agerpres. „Biserica a condamnat plăcereaAfla mai multe!

Inventivitatea românilor pare să nu aibă limite nici în pandemia de cronavirus. Un meșter pantofar din Cluj-Napoca a inventat pantofii de distanțare socială. Grigore Lup a încercat să se reprofileze în plină pandemie de coronavirus, reuşind să inventeze pantofii de distanţare socială. „Am văzut la televizor că sunt multe persoaneAfla mai multe!

Prezenta unui candy bar la orice tip de eveniment este intotdeauna apreciata. Este din ce in ce mai des folosit un candy bar, avand succes atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Oricine se bucura de savurarea unor prajituri sau dulciuri gustoase. A avea decoratiuni pentru candy bar oferaAfla mai multe!