Un scandal monstru a izbucnit la începutul anului 2021 atunci când un fost fotbalist de la Dinamo a fost acuzat că paria împotriva echipei sale de către iubita acestuia. Este vorba despre fundaşul Gloriei Buzău, Marius Ioniță.

Fosta iubită a fotbalistului l-a acuzat pe acesta că, la sfârșitul anului 2019, acesta a pariat câteva sute de lei împotriva echipei din care făcea parte. Aceasta a explicat că Marius Ioniță își deschisese mai multe conturi la casele de pariuri online și se sfătuia cu aceasta înainte de meciurile echipei sale pe ce anume să parieze.

Profită acum: Cod bonus Fortuna – 100% până la 500 RON

Mesaje de la iubită

Fosta iubită a lui Ioniță a povestit cum acesta îi trimitea mesaje la pauză sau după ședința tehnică și îi spunea ce să parieze online împotriva echipei sale. Aceasta susține că Marius Ioniță era dependent de pariuri și că nu trecea măcar o zi fără ca acesta să pună un bilet.

Totodată, l-a împrumutat cu sume mari de bani pe care nu i-a mai recuperat de la el. Toate aceste lucruri s-au întâmplat deoarece, spune fosta iubită, aceasta îl iubea prea mult și voia să îl vadă fericit.

Îi făcea jocurile și pariau chiar în tandem, se sfătuiau pe ce anume să parieze și acesta îi dezvăluia informații confidențiale despre loturi și despre cum va decurge meciul după pauză pentru ca aceasta să parieze pe platformele online de pariuri.

Această dezvăluire vine în urma faptului că femeia a fost înșelată de către fotbalist și a decis să vorbească despre cele întâmplate. Fosta iubită a relatat că l-a găsit în casă cu o altă femeie și că a fost șocul vieții ei.

A doua zi a decis să facă informațiile publice și să prezinte tot ce se întâmpla și cum îi trimitea Ioniță mesaje în pauzele dintre reprize pentru a-i sugera ce să parieze împotriva propriei echipe.

Marius Ioniță – Cariera

Marius Ioniță și-a început cariera de profesionist la Dinamo. Dinamo l-a împrumutat de mai multe ori altor echipe precum Unirea Urziceni, Concordia Chiajna, Olimpia Satu Mare, ACS Berceni sau Oțelul Galați. Fotbalistul care va împlini anul acesta în februarie vârsta de 30 ani a renunțat în 2016 la postura de jucător liber de contract și a mers la Hermannstadt. Acesta nu a reușit să se impună cu succes la echipa sibiană și a ajuns mai apoi la Energeticianul, echipă în care a reușit să promoveze în Liga 2.

Începând cu iulie 2019, Marius Ioniță joacă la echipa din orașul său natal, Gloria Buzău.