Liderul ALDE, Daniel Chiţoiu a produs joi, în a doua zi de Crăciun, un accident soldat cu moartea a două persoane. Potrivit martorilor, fostul Ministru al Economei din Guvernul Ponta, a intrat pe contrasens pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, în raza localității Zamfirești. 

Accidentul ruttier s-a produs joi, pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe raza localității Zamfirești. Potrivit martorilor, maşina condusă de Daniel Chițoiu ar fi intrat pe contrasens şi a lovit în plin o maşină condusă de un bărbat în vârstă de 82 de ani.

„În autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani se aflau încă două pasagere, respectiv pasagera din dreapta faţă, de 73 de ani, din Piteşti, şi o pasageră în spate, de 71 de ani, din Cotmeana. Cele două, împreună cu bărbatul de 52 de ani, au fost conduşi la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Din păcate, femeia de 73 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 82 de ani, a decedat la spital. Totodată, şi bărbatul de 52 de ani, care conducea al doilea autoturism, a fost condus la unitatea medicală, fiind rănit uşor„, potrivit IPJ Argeș.

Daniel Chițoiu era în autoturism cu încă un pasager, iar ambii sunt acum într-o stare stabilă. În urma impactului, mașina celor doi vârstnici a luat foc. Cei doi soţi au murit în urma producerii accidentului rutier.

Daniel Chițoiu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru mai multe investigații, iar polițiștii încearcă să afle cine a fost de vină pentru producerea acestui accident.