Milionarul Mihai Tufan, fost iubit al Andreei Marin, şi-a înjunghiat amanta pe DN 1, iar mai apoi şi-a provocat răin cu acelaşi cuţit încercând să simuleze că ar fi fost el victima şi nu agresorul.

Potrivit anchetatorilor, femeia este directoare la o companie a milionarului și se afla cu acesta în mașină la intrare în București, pe DN1, când s-a produs altercația între cei doi, iar afaceristul a înjunghiat-o, după care s-a automutilat și el.

”În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, transmite Poliţia Capitalei.

Andreea Marin și Mihai Tufan au format un cuplu în perioada 2003-2004, însă relația lor s-a destrămat pentru că omul de afaceri n-a putut renuna la Ramona, actuala soție a milionarului.