Florin Mergea și Rohan Bopanna, eliminați în optimi la dublu la Australian Open

Florin Mergea și Rohan Bopanna, eliminați în optimi la dublu la Australian Open
loading...

Florin Mergea și Rohan Bopanna, capi de serie numărul patru la Australian Open au fost eliminați în optimi de perechea formată din Treat Huey și Max Mirnyi.

Perechea româno-indiană a pierdut partida în două seturi, scor 4-6, 3-6, după o oră și 11 minute de joc. Pentru accederea în optimi la Australian Open, Mergea și Bopanna vor primi un cec de 40.000 de dolari australieni și 180 de puncte ATP.

În 2015, Mergea, alături de partenerul său britanic de atunci Dominic Inglot, s-a oprit în sferturi la Melbourne, în timp ce Bopanna nu a trecut de turul al doilea (alături de canadianul Daniel Nestor).

Horia Tecău rămâne singurul român prezent în continuare la Australian Open. Românul, alături de partenerul său de dublu, Jean Julien Rojer vor juca luni pentru accederea în sferturi de finală, cu perechea formată din Marco Cecchinato și Andreas Seppi.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<