Florin Mergea s-a calificat în premieră în semifinale la turneul de la Madrid

Florin Mergea s-a calificat în premieră în semifinale la turneul de la Madrid
loading...

Florin Mergea a reușit vineri o performanță fantastică. Românul s-a calificat pentru prima dată în carieră în semifinalele probei de dublu masculin de la Madrid Open, alături de indianul Rohan Bopanna.

Florin Mergea, singurul român rămas în competiție la Madrid Open, a reușit o victorie de senzație alături de partenerul său indian.

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au impus vineri, în sferturi de finală la Madrid Open, în fața perechii formate din Juan Sebastian Cabal și Adrian Mannarino.

Perechea româno-indiană și-a adjudecat lejer victoria, după doar 50 de minute de joc, cu scorul de 6-3, 6-2.

În semifinale la Madrid Open, Florin Mergea și Rohan Bopanna vor juca cu perechea învingătoare din sfertul de finală disputat de cuplurile Vasek Pospisil/Jack Sock și Marcel Granollers/Marc Lopez.

Calificarea în semifinale la dublu masculin la Madrid Open, le asigură românului și indianului un cec în valoare de 60.800 de euro și câte 360 puncte ATP.

Categories: SPORT

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro