Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin, în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru, să se confrunte cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.

Și nu doar la asta se va rezuma întâlnirea dintre cele două tabere, miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Cei trei chefi le vor arăta blondelor câteva trucuri din bucătărie, le vor povesti ce au gătit pentru celebritățile lumii și ce preparate ciudate au mâncat ei înșiși, de-a lungul timpului.

Cum să faci cel mai bun pește la grătar, cum să pregătești cea mai aromată cafea, cum decojești ușor roșiile și cartofii sau cum pregătești rapid un mic dejun delicios, toate acestea vor fi dezvăluite de Florin, Cătălin și Nicolai miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Întrebarea-vedetă a ediției le va fi adresată blondelor și celor trei chefi de către Liana Stanciu.

Care dintre cele două tabere va avea câștig de cauză în confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție “Te pui cu blondele?”, din cel de-al șaptesprezecelea sezon.