Dotarea din pantalonii lui Geroge Fainig, concurent la Românii au talent, l-a şocat pe juratul Florin Călinescu.

Geroge Fainig alias The Gummi Guru a avut o reprezentație care i-a uluit atât pe jurați, cât și pe cei prezenți în sală.

Însă, în timp ce prezentatorii Smiley şi Pavel Bartoş, alături de public şi cei trei colegi de jurizare, au remarcat doar mobilitatea extremă a lui George Fainig, care a reuşit să şocheze prin momentul prezentat la Românii au talent, Florin Călinescu a fost de-a dreptul marcat de „anaconda” din pantalonii contorsionistului.

„Tu vezi ce are în pantaloni? Tu vezi ce şarpe are în pantaloni?„, a spus Florin Călinescu lui Andi Moisescu, imediat după ce contorsionistul şi-a încheiat numărul şi se pregătea să facă rotaţia de 360 de grade. Prins de picioare de doi bărbați, The Gummi Guru a fost răsucit de brațe de Smiley şi Pavel Brtoş,  până când concurentul a depășit o rotație de 360 de grade.

„De asta rămâne pământul nelucrat. Eu nu pot să îmi leg șireturile și tu vii să mă înfrunti aici aici. Nu mai știu cu ce fac pipi de multe ori.  După ce că ești cum ești mai vii și cu șarpele la tine! Asta mai ne trebuia să ne ia anaconda şi să ne ascundă. Tu vii cu anaconda trei cu Jenifer Lopez…şi îl dresezi…la un momendat am văcut că nici ţie nu îţi mai era clar pe unde e….Doamne…Dumnezeule…”, mai spus Florin Călinescu.

În momentul în care Mihai Petre l-a complimentat pe George spunnd că e gelos pe el pentru felul în care arată şi mai ales că acesta a mărturisit că nu merge la sală şi că nu ţine dietă, Florin Călinescu a spus: Ai şi de ce (nr. să fii gelos), îţi spun eu!!!

Reacţia lui Florin Călinescu la „dotarea” contorsionistului, o puteţi vedea în video alăturat.