Celebrul actor şi om de televiziune, Florin Călinescu, a fost invitatul special al aniversării Noua Românie, eveniment ce s-a desfăşurat duminică, 17 iunie, la Sala Amfiteatru a Institutului Naţional de Statistică din Bucureşti.

Florin Călinescu a fost aplaudat la scenă deschisă de către cei prezenţi la aniversarea a trei ani de la înfiinţarea Noua Românie.

În stilul caracteristic şi inconfundabil, Florin Călinescu nu a menajat deloc actuala clasă politică, având multe cuvinte „frumoase” la adresa PSD.

Celebrul actor a îndemnat pe cei prezentţi în sală să fie curajoşi şi să treacă la fapte dacă îşi doresc cu adevărat o schimbare în România.

Bucurați-vă că sunteți un partid mic, bucurați-vă că nu mai faceți în pampers și aveți trei ani, mergeți binișor, ajungeți la chiuvețică să vă spălați pe dinți, să păpați cât de cât singuri, să urlați toată ziua: Mami, mami! PNR! PNRPromiteți-le lucruri exacte. Vedeți cum driblați prin convingerea populară că toți cei care fac politică sunt la fel. Arătați-le că voi sunteți diferiți!„, a spus Florin Călinescu.
Duminică, în cadrul Adunării Generale, Noua Românie şi-a desemnat candidatul la prezidenţialele din anul 2019. Preşedintele PNR, Sebastian Popescu a fost ales de delegaţi să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în statul român. Alegerile prezidenţiale vor avea loc în toamna anului 2019.