Flavia Groșan, în centrul unui mega scandal. Iată ce a mai păţit celebrul medic orădean

Celebrul pneumolog de la Oradea, Flavia Groşan, care a vindecat mii de români bolnavi de coronavirus, este din nou în centrul atenţiei cu un nou scandal provocat de ultimele sale declaraţii.

Mass media vânează orcie declaraţie a Flaviei Groşan, după ce a dezvăluit că a vindecat românii cu un tratament ieftin, în timp ce pe piaţa medicală se tranzacţionau medicamente de mii de euro.

Medicul spune că nu mai crede în manipulările ieftine şi că nu poate fi speriată cu ruşii, căldura, omicronul sau alte bazaconii. Flavia Groșan atrage atenția asupra fake news-urile care promovează frica și panica.

„Eu nu înțeleg jelania asta la toate posturile tv in legătura cu absenta si creșterea prețului la produsele alimentare. Omul meu a fost astăzi in piața si prin prăvălii. Găsești tot ce ți trece prin cap. Si nici prețul nu mi s a părut mai mare. Minunate produse. PS Eu m am ales cu un badog de racitura, tot plângându ma ca mor de pofta. Si m am gândit, nu mai bine de Anul Nou sa mi le comand eu, decat sa stau sa fierb 4 ore la ele? Si sunt alături si de producătorii locali. Știți cat de dragi imi sunt. Amin. PPS Sunt in concediu de odihna. Nu ma speriați cu rușii, cu electrică, cu caldura, cu omicronul si alte bazaconii. Om scoate-o noi la capăt”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Declaraţiiile medicului orădean ar putea fi interpretate ca anti vaccinare şi Flavia Groşan poate fi chemată iar la Comisia de Etică a Colegiului Medicilor din Bihor.

România este singura țară din Uniunea Europeană care se află în prezent în „scenariul verde” al țărilor, din punct de vedere al cazurilor de infectare a populației cu Covid.