Flavia Groşan, folosită de Mihai Gâdea la Antena 3 ca să o distrugă pe Diana Şoşoacă

Mihai Gădea s-a folosit joi seară, în direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, de Flavia Groşan, ca să o atace pe senatoarea Diana Ivanovici Şoşoacă.

Manipulare de doi lei la Antena 3. Mihai Gâdea a invocat o postarea medicului pneumulog de la Oradea, Flavia Goşan care sare în apărarea lui Şoşoacă, doar ca să o atace pe senatoare în scandalul cu jurnaliştii italileni de la RAI 1.

Mihai Gâdea a dat citire postării făcute ieri seară de Flavia Gorşan, în care mediul se întreba de ce nimeni nu difuzează imaginile care arată motiful pentru care a pornit taifunul în biroul de avocatură.

„Ce nu mi este clar. Diana i a primit extrem de elegant pe Ziariști. S a ridicat in picioare, zâmbitoare, i a invitat sa a loc. Ce s a întâmplat in câteva minutare care sa pornească taifunul. Si nimeni nu arată imaginile alea. Nimeni”, a scris pe facebook Flavia Groşan.

După ce a citit postarea, Gâdea a difuzat imaginile care ar arăta motivul enervării lui Şoşoacă şi de unde a explodat totul. Lucia Goracci o acuză pe Şoşoacă de sechestrare iar Parchetul General din România a deschis o anchetă penală.