Flavia Groşan dezvăluie motivul pentru care refuză să trateze pacienţii de Covid 19 cu ivermectină

Medicul pneumolog Flavia Groşan, dezvăluie de ce refuză să trateze pacienţii infectaţi cu coronavirus, cu ivermectină. Medicul din Oradea a fost la un pas de a fi suspendată din medicină în 2021 pentru că a spus public cum trata pacienţii ieftin şi eficient.

De frică să nu rişte ridicarea dreptului de liberă practică, Flavia Groşan le cere românilor să nu o mai întrebe de Arbivir si Ivermectina. Pneumologul nu a introdus aceste medicamente în protocolul terapeutic pentru că nu ar fi fost aprobate de Agenţia Naţională a Medicamentului.

„Nu ma întrebați de Arbivir si Ivermectina . Nu sunt aprobate de ANM. Nu ma întrebați de patologia somnului si masca CPAP. Nu am competenta. Nu cunosc terapia hiperbara, n o practic. Prefer sa merg pe cai bătătorite, pe care le pricep. Daca nu fac bine, măcar sa nu fac rău. Amin”, a scris pe facebook, Flavia Groşan.

Arbivir este un antiviral produs în Ucraina care ajunge în România pe piaţa neagră şi se vinde la negru. Arbidolul este antiviraulul din Rusia care la fel aa ajuns în România prin trafic la graniţa cu Republica Moldova şi Ucraina.

Ivermectina este un antiparazitar intern şi extern utilizat atât la animale cât şi la om. Unii medici susţin că au vindecat pacienţi bolnavi de coronavirus, administrându-le ivermectină.