Flavia Groşan dezvăluie de ce nu s-a îmbolnăvit de COVID deşi a tratat mii de pacienţi infectaţi

Medicul preumofiziolog de la Oradea, Flavia Groşan le dezvăluie urmăritorilor săi, cum de a reuşit să nu se îmbolnăvească de coronavirus deşi zilnic intră în contat cu persoane infectate cu COVID 19.
Sub formă de poveste, Flavia Groşan le mărturiseşte românilor cum a scăpat de infecţia cu COVID 19. Imunitatea este cheia şi nu cea artificială generată de vaccin, ci imunitatea naturală obţinută printr-o alimentaţie cât mai complexă şi sănătoasă. Mai pe româneşte, medicul îi îndeamnă pe români să dea ceea ce le cere propriul organism.
„Mereu ma întrebați ce iau pentru imunitatate. Si nici nu am făcut Covid. Doamne, ajuta mi. In condițiile in care nu m am mascat excesiv in fata pacienților mei. Mi a fost rusine de ei…. Prieteni, ssst!!!!!! Dar ce sfat va dau eu din propria experiența. Nici o analiza din lume n o sa va spuna cu exactitate ce dezechilibru aveți, așa cum o face corpul dumneavoastră. Decat sa va îngrețoșati fara rost, nu mai bine vorbiți cu organismul dumeavoastra? Vedeti ce si dorește. De exemplu astăzi am crezut ca mor de pofta de salata de ridichi negre. Le am cumpărat din piața, le prepar mai târziu. :))))))”, a scris Flavia Groşan pe pagina sa de facebook.
Românii au înţeles mesajul doctoriţei Groşan şi au început să posteze comentarii cu produse naturale generratoare de imunitate strong.