Flavia Groşan, atac la adresa experților europeni si autohtoni cu privire la Covid 19

Medicul Flavia Groşan atacă „experţii” europen şi autohtoni în ale pandemiei de coronavirus pe motiv că nu au „felicitat” România pentru scăderea numărului de infectări şi decese.
Când Covidul bubuia în toată ţara, toţi săreau cu gura pe noi că suntem nişte idioţi primitivi care nu vor să se vaccineze iar acum, când avem doar câteva sute de noi infecătri zilnic, nimeni nu sare să ne felicite. Lucru remarcat şi de pneumologul orădean.
„Sa nu primim noi zilele astea din partea experților europeni si autohtoni, nicio felicitare, niciun mesaj de încurajare, nimic, nimic. Suntem verzi de mama focului, suntem ultimii din lume ca număr de infectări. Slava Domnului, s au redus si decedatii. Hai, ca nu suntem noi cei mai indisciplinați oameni de pe continentul asta. Nu, nu. Amin. PS Așteptam felicitările. :)))))„, a scris Flavia Groşan pe Facebook.

Azi, în România au fost raportate doar 716 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 şi doar 45 de decese.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 8.632 de teste RT-PCR (3.312 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 5.320 la cerere) și 13.358 de teste rapide antigenice.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 4.055. Dintre acestea, 722 sunt internate la ATI. Dintre cei 722 pacienți internați la ATI, 61 au certificat care atestă vaccinarea.