Flavia Grşoan transmite un mesaj tur politicienilor după ce tot mai des în mass media se zvoneşte că după pandemie ne paşte cu criză alimentară planetară.
Medicul orădean le transmite politcienilor să lase în pace afacerile de familie şi să nu se atingă de orătăniile din bătătură.
„Vai, vine criza alimentara. Ia auzi. Ia lasati voi microafacerile familiale din ograda omului. Lasati i porcul si găina in bătătura”, scrie Flavia Groşan pe facebook.
Apoi face o relatare despre faptul că o pacientă i-a spus că a început tăiatul porcului şi pentru că-i plac preparatele tradiţionale, a rugat-o să-i pregătească câteva preparate moldoveneşti, bineînţeles contra cost.
„Apropo, astăzi a venit o pacienta care a început tăiatul porcilor. Are 40. Am profitat de știre si am rugat o sa mi pregătească niște preparate moldovenești. Nu ma interesează cat costa. Dar vreau caltaboș cu organe si nu un terci cu orez. Obligatoriu la fum. Sangeretele la fel. Un cotlet întreg la fum si nu rapid la congelator pentru friptura de Crăciun. Cârnatul numai cu carne de porc si nu cu amestecuri. Fum mult. Slănina cruda, evident la fum. Nu ma interesează prețul, cand vorbim de delicatețe naturale. Încercam? Amin„, mai scrie Flavia Groşan.