Flavia Groşan a părăsit România. Puţini se aşteptau la aşa ceva

Celebrul medic orădean care a devenit cunoscut în România după ce a dezvăluit cum a vindecat mii de români bolnavi de coronavirus, a luat o decizie care a surprins pe multă lume, în special pe susţinătorii săi.

Flavia Groşan a luat decizia de a părăsi România. Medicul a luat această hotărârâre în speranţa că va avea parte de linişte, însă departe de ţara, sa mass media a implicat-o în conflictul internaţional izbucnit între senatorul Diana Şoşoacă şi reproterii de la RAI UNO.

Flavia Groşan a plecat din ţară pentru a efectua mai multe vizite în diverse ţări.

După o vizita in Norvegia, una in Germania si alta in Olanda, ieri, astăzi iată ma in Liban, iar acum, către seara am fost implicată si in conflictul romano italian la A3. Cu un Mihai Gâdea elegant. Adică zile de concediu mișto. 😉, a scris Flavia Groşan.

Puţini însă s-ar fi aşteptat ca celebrul medic să-şi permită o astfel de „aroganţă” de a pleca în vacanţă pentru a-şi încărca propriile baterii.

Flavia Groşan a fost implicată fără voia sa, în dezbaterile televizate pe subiectul Şoşoacă – RAI UNO, de către Mihai Gâdea, în direct la Antena 3, doar pentru că medicul e de partea senatoarei.