Combaterea problemelor de sănătate implică adesea și fizioterapia. Bineînțeles, totul depinde de tipul problemelor și implicit de potențialul de vindecare a pacientului. Fizioterapia are ca principal rol reabilitarea funcționării fizice și congnitive.

În sens larg, fizioterapia înseamnă terapia prin agenți fizici, denumire provenită din grecescul „physeos” care înseamnă fizică sau natură. Fizioterapia utilizează proprietățile factorilor fizici naturali, putând aminti aici de climate, gaze, nămoluri, dar și ape minerale cu proprietăți uimitoare. Pe lângă acest lucru, fizioterapia își conturează activitatea și în jurul factorilor artificiali precum cei electrici, termici, mecanici și chiar kinetici.

Un pas mare spre o sănătate de fier!

Ședințele de fizioterapie pe care Clinica Masaya le poate oferi au un scop bine definit, cel de a le oferi independență persoanelor cu dizabilități diverse. Aici putem aminti de independența fizică, dar și de cea mentală, socială și chiar economică. Cum se întâmplă totul, cum se desfășoară o ședință de fizioterapie? Experții de la Clinica Masaya au un catalog vast de terapii de care persoanele aflate în nevoie pot beneficia.

Putem aminti aici de drenajul limfatic, magnetoterapie, terapia cu unde șoc, crioterapia, laseroterapia, terapia Tecar, terapia prin ultrasunete, dar și terapia TENS – Stimulare Nervoasă Electrică Transcutanată.

Serviciul de consultație online oferit de experții Clinicii Masaya

Pandemia actuală a încetat și limitat totodată activititatea mai multor domenii, printre care și cel medical. Nu putem spune cu exactitate cât va ține totul, însă, pentru că românii au nevoie de mult sprijin în aceste momente, specialiștii din cadrul clinicii amintite anterior au creat serviciul de consultații online. Totul se desfășoară prin video-call.

Bineînțeles, terapiile nu pot fi desfășurate ca până acum, contactul direct dintre terapeut și pacient fiind imposibil, însă cel aflat în nevoie îi poate cere sfatul medicului cu privire la setul de exerciții pe care l-ar putea desfășura acasă pentru a nu încetini procesul de videcare. Totodată, medicul terapeut, prin intermediul întrebărilor adresate pacientului, poate analiza situația chiar și de la distanță: dacă simptomatologia a mai evoluat sau s-a diminuat, în ce direcție se îndreaptă sănătatea pacientului și nu numai.

Cu peste 10 ani de experință în acest domeniu, experții din cadrul clinicii sunt în măsură să ofere un diagnostic, un sfat corect chiar și prin intermediul video-call-ului. După ce toată această pandemie va lua sfârșit, pacienții clinicii se vor prezenta în mod normal la ședințele de fizioterapie. Aparatura pe care clinica o deține este ultra performantă, de calitate, medicii fiind de asemena supraspecializati în străinătate.

Această clinică are sediul în București, sector 1 – loc pe care toți cei aflați la nevoie îl pot vizita după încetarea pandemiei. Pentru a compara prețurile, în cazul în care alegerea fizioterapeutului ține cont de acest lucru, se poate accesa site-ul oficial clinicamasaya.ro, secțiunea prețuri. Bineînțeles, pentru și mai multe detalii, experții clinicii stau la dispoziția celor interesați cu suport și cele mai bune sfaturi, mai ales acum, pe toată perioada pandemiei.

Blogul acestora este de asemenea un alt loc pe care cei interesați îl pot vizita din fața calculatorului pentru a afla și mai multe informații despre fizioterapie și rezultatele sale uimitoare.