David Enache, fiul artistului Adrian Enache nu-i calcă pe urme, tatălui. Puștiul are alte pasiuni: să comenteze meciuri de fotbal.

Adrian Enache, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 12 septembrie, de la ora 20.00, în noul sezon al transforming show-ului “Te cunosc de undeva!”, are un fiu pasionat de fotbal. Nu doar să-l joace, ci să-l și comenteze.

“Fiul meu, David (10 ani) are veleități de comentator sportiv. De altfel, asta mi-a zis că vrea să se facă atunci când va fi mare. Îi place foarte mult să comenteze meciurile de fotbal și știe totul despre transferuri și clasamente. La cel mai recent meci al României, acela cu Grecia, a stat în cabina comentatorilor. David învață și foarte bine la școală… Am avut noroc de copii foarte buni la învățătură”, a declarat Adrian.

În timpul liber, celor doi, tată și fiu, le place cel mai mult să joace fotbal.

“El joacă în poziția de portar și este stelist, iar eu țin cu Oțelul Galați, echipă al cărei președinte de onoare sunt. De altfel, eu am și jucat fotbal la Oțelul Galați și la naționala de juniori. Am fost fotbalist profesionist până la vârsta de 20 de ani”, ne-a mai spus concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Din 1991, Adrian Enache joacă fotbal în Naționala de Fotbal a Artiștilor, unde este vârf de atac.

“Am purtat banderola de căpitan al Naționalei de Fotbal a Artiștilor timp de 20 de ani. Acum doi ani, i-am predat-o lui Andrei Ștefănescu, de la Alb Negru. Sunt golgeterul echipei, cu peste 300 de goluri înscrise”, a adăugat Enache.