Toate companiile din România ce oferă servicii de curățenie, DDD, deszăpezire, vidanjare, alpinism utilitar cât și distribuție de echipamente și consumabile pentru salubrizare și dezinsecție, au fost reunite pe o platformă unică. Astfel că este de ajuns să intri pe firmedecuratenie.com ca să îți găsești o companie din orașul tău care oferă astfel de tipuri de servicii.

Ai nevoie de o firma de curatenie, sau de una care prestează servicii DDD, acum le poți găsi pe toate reunite într-un singur loc. Indiferent că te afli în București sau Timișoara, firmedecurațenie.com, reunește companiile de profil din toată țara.

Site-ul firmedecuratenie.com vine atât în ajutorul românilor, al companiilor private dar și al instituțiilor publice care au nevoie de servicii de curatenie și deratizare, cât și în ajutorul companiilor care oferă aceste servicii.

Pe acest site poți găsi laolaltă, toate firmele din domeniul curateniei si igienei,  clasificate pe localități. Astfel se scurtează timpul de căutare pe internet după firme care să îți ofere servicii de curățenie și DDD.

Toate firmele care oferă paleta de servicii de curatenie și DDD, se pot înregistra în mod gratuit pe acest site, accesând secțiunea ”Adaugă firmă”.

Site-ul firmedecurăţenie.com este ușor de accesat și structurat după cum urmează:

 1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni:

–  Curățenie civilă și menaj

–  Curățenie imobile birouri

–  Curățenie industrială

–  Curățenie după constructor

–  Servicii salubrizare și igienă publică

 1. Firme servicii DDD – servicii dezinfecție, dezinsecție și deratizare
 2. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszăpezire
 3. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare și desfundare canale
 4. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
 5. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni:

– Distribuitori detergenți și consumabile

– Vânzări echipamente curățenie

– Închiriere echipamente curățenie

– Distribuitori produse DDD

Odată cu lansarea acestui portal, a fost creată și o aplicație ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play, prin intermediul căreia poți găsi în localitatea ta, toate firmele care oferă aceste tipuri de servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Apelând la firme specializate de curățenie, servicii DDD, alpinism utilitar și vidanjare, ai o serie de avantaje, precum:

 1. Firmele de curățenie îți pot furniza doar acele tipuri de servicii de care ani nevoie, fără să fii obligat să iei un pachet întreg
 2. Economisești timp și bani, stabilind ora la care să vină firmele pentru a presta serviciul solicitat
 3. Nu îți mai bați capul să urmărești dacă femeia de serviciu își face treaba
 4. Personalul calificat îți oferă garanția că banii plătiți se regăsesc până la ultimul leu în rezultatul final al curățeniei
 5. Firmele care oferă servicii de curățenie știu exact ce să facă ca să mențină spațiul de lucru curat
 6. Vă puteţi deduce integral chieltuielile cu firma de curăţenie și DDD
 7. Golirea rapidă și fără neplăceri, a foselor septice și a locurilor unde apa băltește.
 8. Firmele vin să facă curățenie la orice oră, înainte de a veni angajații la birou, sau la finalul programului, sau pot oferi asistență permanentă în timpul programului de lucru al beneficiarului.
 9. Pachetul de servicii de curățenie include:  curățarea căilor de acces din birouri, curăţarea şi spălarea pardoselilor din birouri, ștergerea prafului, curăţarea întregului mobilier, spălarea geamurilor, cât și igienizarea şi dezinfectarea grupurilor sanitare și a bucătăriilor sau sălilor de mese.