La fel ca si nasterea, moartea face parte din viata noastra. Insa, din pacate, moartea este un moment tragic pentru persoanele apropiate si pentru rudele decedatului. Indiferent care ar fi varsta persoanei decedate sau ce a realizat in timpul vietii, moartea este la fel de tragica.

In astfel de momente, cunoscutii decedatului vin sa il planga, in timp ce, rudele apropiate, partenerul de viata, copiii sau fratii au ca sarcina rezolvarea tuturor celor necesare pentru o inmormantare si respectarea tuturor obiceiurilor si a traditiilor. De aceea, este important sa apelam la o firma de servicii funerare cu o vasta experienta in domeniu si personal calificat care sa poata oferi servicii funerare complete si de calitate. In acest sens, In Memoriam ofera servicii funerare in Craiova, asigurandu-le rudelor persoanei decedate tot ceea ce este necesar.

Serviciile funerare complete oferite in Craiova includ atat repatrierea persoanelor decedate in diferite tari europene, precum si servicii simple, la standarde ridicate, care sunt oferite cu maxim profesionalism, responsabilitate si exigenta. In functie de bugetul familiei decedatului si de preferintele acestora, In Memoriam ofera tot sprijinul pentru pregatirea ceremoniei de inmormantare in cele mai mici detalii. Prin urmare, exista si pachete funerare economice, din punct de vedere financiar, dar care includ tot ce este necesar pentru o inmormantare facuta asa cum trebuie, astfel ca rudelor le mai raman si bani pe care sa ii poata folosi pentru pomana.

Indiferent care ar fi alegerea familiei, toate pachetele firmei de pompe funebre includ un sicriu complet echipat, precum si o cruce din lemn, inscriptionata cu ceea ce este necesar. In plus, pe langa sicriul complet echipat sunt incluse si servicii funerare care includ constatatea decesului de catre un medic specialist, eliberarea certificatului de deces, imbalsamarea decedatului si eliberarea certificatului de imbalsamare, transportul decedatului la domiciliu, toaletarea acestuia, asezarea lui in sicriu, transportul la capela si la cimitir.

Mai mult decat atat, pentru slujba de inmormantare, exista pachete de servicii funerare care includ prosoapele si lumanarile necesare, batistele, tamaia, tot ce este nevoie pentru coliva, doliul pentru usa si piept, precum si aranjamentele florale. Aceste tipuri de pachete de servicii funerare complete se incadreaza perfect cu ce are nevoie familia pentru o inmormantare.

In Memoriam ofera servicii funerare non stop pentru a fi alaturi de familia decedatului in cele mai grele momente din viata. Doar impreuna cu specialistii de aici se pot gasi cele mai eficiente solutii, bineinteles, tinand cont de exigentele familiei si de bugetul disponibil al fiecarei persoane. Casa funerara se bucura de o reputatie deosebita construita prin calitatea serviciilor oferite.

Casa funerara ofera toata discretia, seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea de care este nevoie pentru a putea duce la bun sfarsit sarcinile.