firme-de-curatenie.pro, primul site care reunește toate companiile de curățenie și DDD din România

firme-de-curatenie.pro este primul site din România care reunește toate companiile ce oferă servicii de curățenie, DDD, deszăpezire, vidanjare, alpinism utilitar cât și distribuție de echipamente și consumabile pentru salubrizare și dezinsecție.

Vești bune pentru românii în căutare de firme de curățenie și de companii specializate în prestarea de servicii de dezinfecție, dezinsecție, deratizare, vidanjare, alpinism utilitar și furnizoare de consumabile în domeniu.

firme-de-curatenie.pro, portalul de prezentare vine atât în ajutorul românilor, al companiilor private dar și al instituțiilor publice care au nevoie de servicii de curățenie și deratizare, cât și în ajutorul companiilor care oferă aceste servicii.

Grație acestui site lansat în premieră în România, poți găsi laolaltă, toate firmele din domeniul curateniei si igienei,  clasificate pe localități. Astfel se scurtează timpul de căutare pe internet după firme care să îți ofere servicii de curățenie și DDD.

„Site-ul firme-de-curatenie.pro a apărut din dorinţa de a facilita accesul la informaţii din domeniul curăţeniei şi de a înlesni relaţiile dintre beneficiari şi ofertanţi de servicii sau produse. Oferim firmelor şansă de a-şi promova cele mai bune servicii pe piaţă, iar clienţilor posibilitatea de a identifica şi selecta serviciile sau produsele conforme cu propriile exigenţe. Firme-de-curăţenie.pro îşi propune să devină un partener de încredere pentru dumneavoastră, dezvoltând relaţii bazate pe respect, promptitudine, rapiditate şi comunicare eficientă, confidenţialitate şi siguranţa informaţiilor”, a declarat Bogdan Chipăilă, fondatotul “firme-de-curatenie.propentru exclusivNEWS.ro.

Având la un loc toate firmele din domeniul salubrizării, poți compara ușor tipul de servicii oferite cât și tarifele practicate, astfel încât să alegi în cunoștință de cauză firma care oferă cel mai bun pachet de servicii.

Toate firmele care oferă paleta de servicii de curatenie și DDD, se pot înregistra în mod gratuit pe acest site, accesând secțiunea ”Adaugă firmă”.

Site-ul firme-de-curăţenie.pro are șase mari categorii de firme în funcție de domeniul de activitate, după cum urmează:

  1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni:

–  Curățenie civilă și menaj

–  Curățenie imobile birouri

–  Curățenie industrială

–  Curățenie după constructor

–  Servicii salubrizare și igienă publică

  1. Firme servicii DDD – servicii dezinfecție, dezinsecție și deratizare
  2. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszăpezire
  3. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare și desfundare canale
  4. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
  5. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni:

– Distribuitori detergenți și consumabile

– Vânzări echipamente curățenie

– Închiriere echipamente curățenie

– Distribuitori produse DDD

În plus, odată cu lansarea acestui portal, a fost creată și o aplicație ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play, prin intermediul căreia poți găsi în localitatea ta, toate firmele care oferă aceste tipuri de servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare.