Miercuri, 27 iulie și joi, 28 iulie, Antena 1 difuzează finala emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, la sfârșitul căreia telespectatorii pot vedea care dintre cuplurile sosite împreună pleacă la fel cum au venit.

Momentul adevărului va scoate la iveală imagini de pe ambele insule, unele dintre ele în premieră, altele deja văzute de concurenții de pe cele două insule. Cum vor trece concurenții prin această ultimă probă, dacă vor alege demnitatea sau vor continua să mintă și să se mintă singuri, dacă vor înțelege, în sfârșit, unde au greșit și vor fi capabili să ierte și să treacă mai departe peste vorbele grele sau chiar infidelitățile comise rămâne de văzut.

Înaintea mult așteptatelor reîntâlniri dintre cupluri, ispitele vor avea ocazia să-și ia la revedere  de la cei lângă care au trăit două săptămâni intense, de la cei pe care i-au ajutat să-și dea seama de sentimentele față de parteneri și chiar să se cunoască mai bine pe ei înșiși.Unii dintre concurenți vor înțelege abia acum că ispitele și-au jucat rolul și că a sosit momentul să părăsească scena pentru a-i lăsa să se confrunte cu propriile relații. Câte mai pot fi salvate și câte nu telespectatorii vor afla miercuri și joi, în ultimele două ediții ale emisiunii Temptation Island – Insula iubirii”, ce vor fi difuzate la Antena 1 cu începere de la ora 20.30.

Pentru Alice și Alin cele două săptămâni petrecute pe insulă au însemnat lacrimi și durere, umilință și răzbunare, prefăcătorie și gesturi tandre. Doar Alin a fost însă cel care a înșelat până la capăt și tot el a fost cel care a căzut primul în ispită. Va avea Alin curajul să recunoască aceste lucruri, va avea el demnitatea să nu mai mintă, va putea el să-și ceară scuze față de Alice, dar și față de Cătălina, ispita pe care a umilit-o îndată ce și-a dat seama că tot ceea ce a fost între ei era doar un rol? Telespectatorii vor afla toate aceste răspunsuri în ultima ediție a emisiunii Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată miercuri și joi, la Antena 1.

Medana și Robi au venit la emisiune crezând că nimic rău nu li se poate întâmpla, însă, pe parcursul celor două săptămâni petrecute unul departe de celălalt, au avut tot felul de revelații legate de cei 10 ani de iubire. Când Medana a declarat că s-a simțit captivă într-o relație care nu-i mai aducea demult fericire, Robi a încercat să-și regăsească liniștea în brațele Deei, iar aceste gesturi au dezamăgit-o profund pe Medana, care s-a văzut îndreptățită să pună punct relației lor. Ce-și vor spune cei doi la multașteptata reîntâlnire dar, mai ales, cum vor pleca acasă de pe insula iubirii Medana și Robi rămâne de văzut.

Sașa și Elena au venit pe insulă, deși nu mai reprezentau de multă vreme un cuplu, sau cel puțin asta le-au mărturisit cei doi ispitelor de care s-au apropiat. Cine a pus la cale acest scenariu, din ce motive, dar, mai ales, cât de dispuși vor fi cei doi să-și asume această situație telespectatorii vor vedea miercuri și joi, la Antena 1.

A sosit marea revedere și pentru Loredana și Hamude, arabul care a băgat nu doar o dată mâna în foc pentru partenera sa, dorind în acest fel să-și exprime încrederea absolută pe care a avut-o în ea. Chiar și când imaginile îl contraziceau, Hamude găsea de fiecare dată o explicație și o scuză pentru comportamentul femeii iubite. Cu cât dovezile de ispitire creșteau, cu atât Hamude își dorea mai mult ca Loredana să nu meargă până la capăt cu Sorin. Vor mai avea cei doi o șansă de a fi împreună, o va ierta Hamude după toată umilința la care l-a supus, dar, mai ales, va recunoaște Loredana infidelitatea, acestea sunt întrebările care își vor găsi răspuns miercuri și joi, în ultima ediție a emisiunii Temptation Island – Insula iubirii”,ce va fi difuzată începând cu orele 20.30, la Antena 1.