În seara aceasta urmărim spectaculosul final de sezon VLAD, un episod în care ies la iveală o mulțime de secrete bine păzite. Telespectatorii au avut parte de un sezon palpitant, pentru că treptat, tot mai multe elemente din puzzle au ieșit la lumină. S-a aflat paternitatea lui Matei, există bănuieli că Adrian Anuței nu a murit de fapt, iar Vlad este în pericol de a fi demascat.

Personajele implicate în această poveste intră în panică, văzând unde se îndreaptă lucrurile. „Șandramaua se clatină. E timpul să dispărem.”, concluzionează Cezar.

Grupul de prieteni de altă dată, Ștefan, Leo și Eliza au intrat în panică, știind că dacă Adrian este într-adevăr viu, acesta ar vrea să se răzbune pentru că l-au trădat și mai mult, că autoritățile pot descoperi implicarea lor în jaful pentru care Adrian a fost închis pe nedrept. Ștefan este cel mai afectat de turnura pe care o iau lucrurile și va face niște gesturi necugetate în episodul din seara aceasta.

Unul dintre personajele-cheie ale acestui sezon, procurorul Petre Toteanu, este cel care a săpat neobosit în căutarea adevărului, unind piesele de puzzle și bănuind că în spatele poveștii lui Adrian Anuței este ceva mai mult decât pare la prima vedere. Acesta s-a apropiat tot mai mult de adevăr și acum vedem dacă descoperă întreaga poveste. Va ajunge să facă legătura între Vlad și Adrian?

Tot la finalul acestui sezon, Vlad își va dezvălui povestea – cui îi va mărturisi și ce consecințe vor fi vedem în seara aceasta.

Nu ratați finalul de sezon VLAD, în seara aceasta, de la 20:30, la PRO TV!