În prag de An Nou, Filip Cezar lansează în România prima colecţie de costume business și casual Confident, realizate din caşmir, mătase şi fir de aur de 24 de karate. Astfel de costume bărbăteşti sunt o raritate pentru moda din România.

Haina nu face pe om, dar într-un costum poţi fi un domn în noaptea de Revelion. Dacă vrei să arăți deosebit la un eveniment special, un costum la comandă din colecţia Confident, realizat manual, pe comandă, este soluţia pentru a putea arăta impecabil, imperial chiar.

Realizate pe comandă, pentru fiecare client, costumele din colecția Confident by Filip Cezar, te pot ajuta să să fii îmbrăcat impecabil, să ai un look incredibil, să atragi atenţia la evenimentul la care eşti prezent.

Cu o expierienţă de peste 30 de ani, croitorii Filip Cezar te vor ajuta să îţi alegi costumul dorit în funcţie de nevoile tale. Costumul poate fi unul business, de ceremonie sau casual. În plus, poate avea unul sau două rânduri de nasturi, cu sau fără revere ascuţite, crestate sau şal.

Toate aceste detalii pot fi stabilite cu maeştrii croitori la prima vizită unde vei beneficia de cosiliere gratuită pentru a-ţi putea crea costumul dorit.

Filip Cezar este printre puţinele case de modă pentru bărbaţi care au implementat sistemul Bespoke, astfel încât orice vis devine realitate în materie de fashion masculin.

Calitate, exclusivitate, impecabil, sunt trei criterii care stau la baza realizării oricărui costum. Practic, fiecare costum marca Filip Cezar, este o piesă de artă pe care orice bărbat şi-ar dori să o poarte măcar odată în viaţă.

Dacă ţii la imaginea ta şi vrei să porţi un costum unic, Filip Cezar este locul ideal pentru a-ţi împlini dorinţa.

Filip Cezar, folosind tesături de la producători din Franța, Italia, Anglia și Spania, croitori cu peste 30 de ani de experientă, alături de specialişti cu vastă experienţă în domeniul modei masculine, lucrează la cele mai ridicate standarde pentru a livra ținute exclusiviste pentru orice eveniment.

Avantajele costumelor realizate la comandă manual la Filip Cezar

Marele avantaj al costumului realizat la comandă în atelierele Filip Cezar, este acela că ai controlul total asupra produsului finit.

Un costum la comandă Filip Cezar oferă cel mai ridicat standard de calitate, întrucât clientul, ajutat de consilierii sau designerul casei de modă, își va alege stofa și toate detaliile pentru realizarea costumului perfect.

Un costum de ceremonie bespoke reprezintă reflexia personalității bărbatului care îl poartă, fiind construit exclusiv în baza alegerilor acestuia, începând cu țesătura, trecând prin detalii de customizare, și până la croială și design.

Primul pas pentru a îmbrăca la nunta ta, sau la un eveniment deosebit, un costum din colectia de costume Confident, este să îţi faci o programare telefonică la atelierul de croitorie, sunând la numărul de telefon 0736.962.946 sau poţi trimite email pentru o programare, la adresa office@filipcezar.ro.

Un costum realizat manual pe comandă la casa de modă Filip Cezar, durează aproximativ 20 de zile lucrătoare. În cazul în care aveţi nevoie de costum în regim de urgenţă, acesta poate fi realizat în circa 5 zile.