Acum că restricţiile provocate de pandemie sunt tot mai puţine şi că în sfârşit s-a dat liber la petreceri private, nunţi, botezuri şi cumetrii, un costum este tot mai util în această perioadă. Dacă vechiul costum nu te mai încape sau nu mai e pe placul tău, Filip Cezar are soluţia. Croitorii iscusiţi ai celebrei case de modă pentru bărbaţi, îşi modifică costumul după bunul plac astfel încât să te simţi bine când îl îmbraci.

Casa de modă Filip Cezar te ajută să nu arunci vechiul costum ci să-l readuci la viaţă. Pandemia cu siguranţă a lăsat urmări asupra conformaţiei corporale a multor bărbaţi iar multe costume au devenit acum imposibil de îmbrăcat. Dar nu te stresa prea tare, toate au o rezolvare, mai ales când este vorba de croitorii şi designerii Filip Cezar care fac minuni din orice costum.

Este de ajuns să stabileşti o vizită la sediul Casei de Modă Filip Cezar, să aduci costumul şi să comunici criotorilor ce anume doreşti să modifice la el.

Consultanţii Filip Cezar, alături de croitori, te vor îndrma şi te vor ajuta să aduci modificările dorite la vechiul costum astfel încât el să devină ca nou.

Cu un rând sau cu două rânduri de nasturi, cu sau fără revere ascutite, crestate sau șal, buzunare clasice sau aplicate, nimic nu este imposibil pentru Filip Cezar.

Croitorii Filip Cezar îţi pot modifica costumele, indiferent dacă sunt creaţii proprii sau ale altor case de modă.

În cazul în care nu vă place forma finală a vechiului costum, aveţi la încemână soluţia unui costum nou nouţ, realizat la comandă – bespoke.

În realizarea unui costum de ceremonie bespoke, clientul (ajutat de consilierii sau designerul casei de modă) își va alege stofa și toate detaliile, lucruri care vor transforma ținuta de ceremonie, într-un costum unic.

Un costum de ceremonie bespoke reprezintă reflexia personalității bărbatului care îl poartă, fiind construit exclusiv în baza alegerilor acestuia, începând cu țesătura, trecând prin detalii de customizare, și până la croială și design.