În plină stare de urgenţă în România din cauza pandemiei de coronavirus, casa de modă Filip Cezar, care confecţionează costume pentru bărbaţi şi cămăşi de lux, a decis să pună umărul la lupta împotriva Covid 19. Va dona echipament medical confecţionat în atelierele proprii, dar va crea şi un kit special pentru protecţia jurnaliştilor.

Casa de modă Filip Cezar a sistat producţia de costume bărbăteşti şi s-a apucat să confecţioneze măşti de protecţie, combinezoane, halate medicale şi cearceafuri pe care le va dona spitalelor şi medicilor.

Am construit întotdeauna momente magice clienților Filip Cezar: fie că i-am îmbrăcat pentru cele mai importante evenimente din viața lor, fie că i-am făcut să arate impecabil la întâlnirea de business care le-a schimbat viața. Astăzi, am decis că mai presus de eleganță, stă siguranța tuturor românilor și pentru un moment am oprit producția de costume bespoke pentru bărbați. Ținând cont de contextul actual, am decis să ne implicăm activ în sprijinirea luptei împotriva virusului Covid-19 și am început producția, în sistem de urgență, de echipamente de utilitate medicală, atât de necesare celor care sunt expuși în această perioadă. Echipa Filip Cezar va produce și va dona măști, combinezoane, halate medicale, cearșafuri și tot ce va fi nevoie pentru spitalele și cadrele medicale din spitalele pentru boli infecțioase”, transmite casa de modă Filip Cezar.

 

 

 

Filip Cezar sare şi în ajutorul jurnaliştilor. Pentru că se află în prima linie, la fel ca şi medicii, jurnaliştii vor avea parte de un kit de protecţie. Este o premieră în România, când o companie privată se gândeşte şi la jurnalişti.

De asemenea, vom executa kit-uri de protecție jurnaliștilor care se expun în această perioadă, celor care transmit de pe teren și încearcă să aducă în casele românilor informații de ultimă oră, expunându-se astfel unor pericole de neimaginat“, transmite casa de modă Filip Cezar.