Moment cutremurător la Românii au talent, vineri seară ProTV. O țară întreagă a fost emoționată de o tânără de 14 ani fără mâini, care a cântat la pian cu degetele de la picioare, în timp ce vocal interpreta piesa „A million stars” a Luminiței Anghel.

Lorelai Moșneguțu a oferit o lecție de viață tuturor românilor. Deși nu are mâini, tânăra cântă la pian și cu vocea, reușind să smulgă ropote de aplauze din aprtea publicului și a juraților Românii au talent.

Mihaela Rădulescu a trimis-o direct în semifinale, acordându-i golden-buzz. Lorelai,  în ciuda handicapului să sever, a oferit cel mai emoționant moment prezentat vreodată în concurs.

Lorelai a fost abandonată de părinti și adoptată pe când avea doua luni de o femeie cu suflet mare, Veronica Pârvulescu, asistentă maternală, i-a oferit o familia si iubirea de care avea nevoie.

Nu doar piesa în sine a sensibilizat publicul și jurații, ci mai ales faptul că, neavând mâini, fetița s-a ajutat de picioare pentru a o interpreta la pian.

Atât cei patru jurați cât și prezentatorii de la „Românii au talent” au fost înmărmuriți de momentul artistic al lui Lorelai.

Florin Călinescu n-a mai putut rosti niciun cuvânt de cum micuța a pășit pe scenă și mult timp după ce aceasta și-a luat rămas bun de la public. Momentul său magic a făcut-o pe Miahela Rădulescu să apese Golden Buzz și săo trimită direct în semifinală.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își steargă lacrimile. Am luat-o în brațe și mi-am dat seama că ea nu are cum să mă ia în brațe”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Noua ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este”, a marturisit Pavel Bartos.

Andi Moisescu: „Eu nu contenesc sa mai primesc lectii de viata in emisiunea asta.”

Lorelai Moșneguțu a apărut însă pentru prima dată la emisiunea lui Dan Negru, acum trei ani, la Next Star, acolo unde a smuls lacrimi la toată lumea.

„Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes. ”Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, i-a spus emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.