Felix Bănilă este noul procuror-şef sl DIICOT. Iohannis a semnat decretul de numire!

Felix Bănilă este noul procuror-şef sl DIICOT. Iohannis a semnat decretul de numire!
loading...

Felix Bănilă este noul procuror-şef sl DIICOT. Preşedintele României, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire în funcţie pentru un mandat de trei ani.

DIICOT are de azi un nou şef. După două luni de aşteptare, Iohannis a decis să semneze decretul de numire în funcţie a lui Felix Bănilă.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a domnului Oliver-Felix Bănilă – pe o perioadă de 3 ani”, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Felix Bănilă a activat până azi ca procuror al Parchetului Tribunalului Bacău şi a candidat şi pentru un post în Consiliul Superior al Magistraturii.

La începutul lunii iunie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului Justiţiei de numire a acestuia în funcţia de procuror şef al DIICOT.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro