FCSB, vicecampioana României la fotbal, a fost eliminată joi seară din Europa League, de către echipa italiană Lazio Roma. Roş albaştrii au fost umiliţi de italieni.

Echipa antrenată de Nicolae Dică a fost spulberată de Lazio Roma în returul 16-imilor Ligii Europa. Roş albaştrii au fost depăşiţi la toate capitolele de italieni în partida disputată pe Stadionul Olimpic din Roma. Au încasat cinci goluri pe bandă rulantă şi au reuşit să marcheze spre final golul de onoare.

Astfel că după 1-0 în meciul tur de la Bucureşti, a venit înfrângerea ruşinoasă de la Roma şi eliminarea din Europa Leage.

Golurile au fost marcate de Immobile în minutele 7, 43 şi 71, Bastos a marcat în minutul 35 şi Anderson  în minutul 51. Gnohere  a marcat în minutul 81, golul de onoare pentru FCSB.

Gigi Becali, a declarat, joi, că nu va mai vorbi despre fotbalul european, după ce echipa sa a fost învinsă de Lazio.

„Astă seară s-a demonstrat că nu ştiu fotbal. Am fost penibil. Ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură. Nu mai vedeţi transferuri la mine. Vă dau cuvântul de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, foarte bine. Dacă nu, le revedere, tată. Toate gândurile mi-au venit în seara asta. În timpul meciului voiam să spun că nu mai vreau să mai vorbesc de fotbal în viaţa mea. Dar, totuşi, hai să vorbesc, dar să vorbesc la locul meu, aşa, cu bunul simţ. Îmi cer iertare, eu cred că am întrecut puţin măsura. Nu ne putem compara cu ei, mi-am dat seama în seara asta. Niciodată nu am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta. E diferenţă mare de clasă, diferenţă mare de filozofia fotbalului, de tot. Am mai jucat noi, şi cu Real Madrid, şi cu Chelsea, şi cu Ajax, dar ca în seara asa, aşa, nişte jaloane… Am fost jaloane în seara asta. Nu am jucat nimic, am intrat într-o degringoladă, făceau ce voiau ei. Înseamnă emoţie, lipsă de bărbăţie, de încredere, lipsă de toate. Doi, trei ani nu mai vorbesc de fotbal european, ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură. Nu mă dezic de ceea ce am spus despre valoarea jucătorilor Man şi Coman, nu mă dezic. Ei trebuie să aibă cu cine să joace. Au 19 ani şi nu mă dezic de ei”, a mai afirmat Becali.