FC Botoșani a ratat calificarea în turul trei preliminar al Europa League, după ce joi seară a fost învinsă de Legia Varșovia cu scorul de 3-0, pe Stadionul Municipal din Botoșani, în returul turul doi al competiției europene de fotbal.

După o partidă bună făcută în manșa tur, la Varșovia, pierdută la limită, scor 1-0, FC Botoșani a cedat pe teren propriu, în retur cu Legia Varșovia.

Botoșănenii au încasat o bătaie egală cu scorul de neprezentare, 3-0. Gazdele nu au putu să marcheze nici măcar golul de onoare în dubla cu polonezii.

Debutanți în Europa League, botoșănenii au fost eliminați din competiție după un eșec drastic pe teren propriu.

Echipa lui Leo Grozavu a evoluat sub nivelul arătat în partida tur de la Varșovia. Elevii săi au gafat în mod nepermis, în special prin fundașul Cordoș, coautor moral la primele două goluri.

a marcat pentru vicecampioana Poloniei În minutul 7, Guilherme a deschis scorul pentru Legia după o contră pornită de la eroarea lui Andrei Cordoș.

Polonezii au făcut 2-0 în minutul 38 prin Nemanja Nikolic, dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Florin Acsinte.

Al treilea gol al oaspeților a fost marcat în minutul 83 de Aleksandar Prijovic care a scăpat singur cu portarul din poziție suspectă de ofsaid.

Astfel că Legia merge în turul al treilea preliminar al Europa League unde va juca cu învingătoarea dintre FK Kukesi (Albania) și FK Mladost Podgorica (Muntenegru).