Ioana Voicu se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Se zice că”, de la TVR 2. Va avea o intrare în vervă și este super sexy, iar asta a dovedit-o cu ocazia evenimentului Ok! Magazine, unde a purtat o rochie incitantă a designerului Athena Philip.

Celebrul artist și om politic Mădălin Voicu se poate considera un părinte mândru. Unica sa fiică, Ioana, care se pregătește peste două luni și jumătate să schimbe prefixul vârstei, are o ascensiune profesională de lăudat.

ioana voicuA intrat în televiziune în urmă cu câțiva ani pe post de reporter, iar acum este prezentatoare a emisiunii ”Se zice că”, de la TVR 2, care revine pe post de săptămâna viitoare. Deși arată precum o adolescentă, Ioana și-a conturat o imagine de femeie fatală cu ajutorul stiliștilor și designerilor talentați.

Așa se face că aparițiile din ultima perioadă întorc multe capete, iar vinovată se face Athena Philip., designerul care o îmbracă pe ea și pe multe alte vedete, precum Andreea Marin sau Paula Seling!

Ioana a participat zilele trecute, la petrecerea OK! Golden Night, iar apariția de pe covorul roșu a fost demnă de premii Oscar, datorită ținutei care ațâța imaginația. O rochie neagră, cu umerii goi, lungă până-n pământ și crăpată pe-o parte! Frumosa prezentatoare s-a remarcat printre cele mai bune apariții ale serii.