Farmacia soţiei Ministrului Sănătăţii vinde măşti de protecţie la preţuri uriaşe şi fără bon fiscal – VIDEO

Soţia Ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru face afaceri cu măşti de protecţie. În timp ce toată lumea se plânge că nu găseşte măşti de protecţie, la farmaica din Huşi, patronată de doamna Tătaru, măştile se vând pe sub mână, la preţuri astronomice şi fără bon fiscal.

Potrivit unei anchete realizate de Cotidianul Bună Ziua Iaşi, soţia Ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru are o farmacie în Huşi, Crataegus Pharma, iar aici măştile se vând la preţul de 15 lei şi fără să emită bon fiscal.

O filmare făcută cu camera ascunsă dovedeşte faptul că la farmacia lui Nelu Tătaru o mască se vinde la preţul de 15 lei, iar farmacista refuza să elibereze bon fiscal. „Ne pare rău, pentru măşti nu vă putem oferi bon fiscal”, spune farmacista clientului care a cumpărat 4 măşti, pe care a dat 60 de lei, fără să primească bon fiscal!

Cum se poate oare ca tocmai farmacia soţiei Ministrului Sănătăţii să aibă din belşug măşti de protecţie şi acestea să fie vândute la preţ de speculă şi făcând evaziune fiscală?

Cei din Vaslui spun că Nelu Tătaru şi-a plătit postul de ministru sau pe cel de preşedinte al Organizaţiei Judeţene de la PNL, din banii negri pe care-i face la farmacie.

SC Crataegus Pharma SRL a fost înfiinţată în anul 2006 de către Rodica Tătaru, în vârstă de 47 de ani, fiind administrator şi asociat unic.

Discuţie client – farmacista de la Crataegus Pharma, din Huşi, judeţul Vaslui

Clientul: Daţi-mi o cutie de paracetamol! Măşti, aveţi?
Farmacista: Da, 15 lei.
Client: Îmi puteţi da şi un bon?
Farmacista: Pe măşti nu am cum. Numai pe paracetamol. Deci chiar nu am cum.
Client: Mai daţi-mi încă două măşti!
Farmacista: Îmi pare rău, chiar nu am cum să vă dau bon.
Client: Mulţumesc, la revedere!