Vocea României intră din nou în atenția caselor de pariuri. Stanleybet România a introdus în ofertă sa un pariu special, dedicat celui mai iubit concurs de voce din România. 

Fanii competiției pot paria încă dinaintea primelor Confruntări pe antrenorul pe care-l consideră favorit la trofeul Vocea României. Oferta este disponibilă online, pe platformă www.stanleybet.ro , sau în orice agenție Stanleybet din țară.

Dacă până acum miza era doar personală, de astăzi fanii concursului pot câștiga odată cu favoriții lor prin transformarea emoției trăite la fiecare ediție, în câștiguri concrete.

Anul acesta veteranii concursului, Tudor Chirilă și Smiley, au câte un concurent în plus (15) față de celilalți doi mentori. Dacă până acum două dintre scaune erau ocupate de Loredana Groza și Marius Moga, anul acesta producătorii au completat lista de mentori cu Irina Rimes și Andra. Cele două debunate în acest concurs pe scaunul de antrenor vin cu un vibe fresh și cu multă poftă de viață care va dinamiza concursul.

În competiție au intrat voci foarte bune și se așteaptă un sezon pe cinste care o să strângă numeroși fani.

Conform cotelor oferite, favorit și în acest an este Tudor Chirila, cu o cotă de 3.00 urmat de Smiley 3.30, Irina Rimes 4.00 și Andra cu 5.00 (https://bit.ly/2EJzA3f )

Stanleybet România este una dintre cele mai importante companii de pe piață de pariere din România. Cu o experiență de 14 ani, Stanleybet pune la dispoziția clienților o ofertă variată de pariere și vine cu un vibe nou și dinamic atât în online cât și în cele peste 300 de agenții din țară.