O scară lungă de 500 de metri a fost creată din artificii, pe cerul Chinei, de către un artist chinez. Bărbatul a pus în practică ideea genială care face înconjurul lumii, pentru a-i aduce un ultim omagiu bunicii sale.

Cai Guoqiang, a pus în practică geniala idee în provincia Quanzhou, din sud-estul Chinei, unde a înălţat spre cer o scară de artificii de 502 metri înălţime şi 5 metri lăţime.

Pentru a realiza acest lucru, artistul chinez a folosit o scară de metal și praf de pușcă.

Structura scării a fost realizată cu sârme din metal şi aluminiu, umplută cu praf de puşcă şi ataşată de un balon cu aer cald, care a fost lansat în aer de pe o barcă.

„Scară spre Paradis” este modul prin care Guoqiang a vrut să-i mulţumească bunicii sale pentru că i-a susţinut mereu visul de a deveni artist.

„Bunica mea s-a născut într-un sat de pescari din Quanzhou şi a vândut pește pentru a mă ajuta să-mi împlinesc dorinţele”, a declarat Cai Guoqiang.

Spectacolul impresionat a fost urmărit și filmat de mai multe persoane, iar videoclipurile cu scara din artificii, au adunat milioane de vizualizări pe youtube.