FABULOS | Simona Halep a decis să joace dublu mixt cu Horia Tecău la US Open

FABULOS | Simona Halep a decis să joace dublu mixt cu Horia Tecău la US Open
loading...

 Simona Halep a decis să joace în premieră în carieră, la dublu mixt cu alături de românul Horia Tecău, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului 2015.

Pentru prima dată în istorie, România va avea o pereche sută la sută românească pe tabloul principal de dublu mixt de la US Open 2015.

Simona Halep și Horia Tecău vor face pereche la dublu mixt la US Open, turneu care începe luni Flushing Meadows din New York.

Anunțul a fost făcut de Simona Halep pe contul său de facebook: “Primul meu dublu mixt. Sper că are umeri puternici!”.

Horia Tecău are deja în palmares un trofeu de Grand Slam la dublu mixt, cucerit în 2012 la Australian Open alături de Bethanie Mattek-Sands.

În 2014, românul a pierdut finala de dublu mixt de la Australian Open, alături de indianca Sania Mirza.

În iulie, Horia Tecău a cucerit pentru prima dată în carieră, turneul de tenis de dublu masculin de la Wimbledon, alături de olandezul Jean Julien Rojer

Este primul lui trofeu de Grand Slam din cariera de profesionist. Trofeu care vine după finalele pierdute în 2010, 2011 și 2012, alături de suedezul Robert Lindstdet.

Simona Halep, care are în palmares o finală la Roland Garros în 2014 și o semifinală la Wimbledon tot în anul trecut, este cap de serie numărul 2 la US Open 2015.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro