Un grup de români, în majoritate tineri, au reuşit ceea ce puţini credeau că poate fi posibil. Au obţinut autorizaţia de a construi o Nouă Românie. Imediat ce decizia a rămas definitivă şi irevocabilă, românii s-au pus pe treabă şi deja au reuşit să se împrăştie în toată ţara unde construiesc de zor structurile locale care să pornească motorul noului proiect naţional care va schimba din temelii ţara.

Atunci când vrei, POŢI. Atunci când reuzi să mai stai pe margine şi iei atitudine, încep să vină şi rezultatele. România are nevoie de fapte şi de oameni care să facă. Românii sunt sătui de vorbe goale, de promisiuni electorale şi de planuri frumoase pe hârtie care în realitate nu vor prinde niciodată contur.

Românii care au pus bazele proiectului, de doi ani de zile, de când au obţinut „autorizaţia” de a putea construi o Nouă Românie, muncesc zi de zi pentru a-l dezvolta, convingând în fiecare zi zeci de români să li se alăture.

România poate fi schimbată de românii care vor schimbare. De românii care nu mai acceptă să fie conduşi de incompetenţi, corupţi şi rău intenţionaţi.

În cei doi ani de existenţă, PNR are 28 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi 18 în ţară, la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi şi Reşiţa.

Şi toate astea au fost obţinute cu foarte puţini bani, proveniţi din cotizaţia de 5 lei lunară, plătită de cei care au dorit să devină membri.

Pentru că îşi doresc să aibă câte o structură locală în fiecare judeţ din ţară, până la finalul anului 2017, cei din echipa Noua Românie cheamă la implicare toţi românii dornici de schimbare.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Noua Românie este dovada vie că se poate dacă  VREI!

AICI te poţi înscrie în Noua Românie. Îţi ia un minut să completezi formularul online.

Urmăreşte pe facebook, activitatea Noua Românie.