FABULOS | Oprah Winfrey a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter

Oprah Winfrey, cea mai cunoscută vedetă tv din SUA și din lume, este fabrică de bani. Cu un simplu mesaj postat pe Twitter, Oprah Winfrey, a câștigat peste 12 milioane de dolari.

Oprah Winfrey a înregistrat recent un nou record în materie de făcut bani:  a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter.

Vedeta tv a câștigat fabuloasa sumă de peste 12 milioane de dolari cu programul de slăbit ”Weight Watchers”.

Marți, Oprah Winfrey a postat pe Twitter o scurtă înregistrare video în care anunța că a pierdut 12 kilograme deși nu a renunțat la pâine.

”Aceasta este o mare bucurie pentru mine”, a declarat vedeta tv. Oprah Winfrey a subliniat că este o mare amatoare de pâine.

După ce a postat acest mesaj pe rețeaua de socializare, acțiunile la bursă ale firmei ”Weight Watchers” au explodat, valoarea lor crescând cu 20 %.

Drept urmare, Oprah Winfrey a devenit mai bogată cu aproximativ 12,5 milioane de dolari, întrucât în octombrie 2015 a avut inspirata idee de a achiziționa 10 % din acțiunile acestei companii specializate în produse alimentare destinate persoanelor care vor să slăbească sau să-și păstreze silueta.

Oprah Winfrey își difuzează comentariile legate de această experiență pe rețelele sociale, unde are milioane de fani și astfel milioanele curg.

Cele peste 12 milioane de dolari se adaugă la fabuloasa avere deținută de Oprah Winfrey, estimată de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari.