Amantul perfect costă 25.000 de dolari. Este extrem de arătos, fidel, nu pleacă de acasă și îi poți schimba penisul în funcție de ce dimensiuni dorești, de la 16 la 28 centimetri mărime. 

Amantul perfect a fost creat din silicon de compania americană Sinthetis.

Amantul eprfect e doar al tău, nu te înșeală, nu are fițe, nu se opune plăcerilor tale sexuale și nu obosește niciodată.

Amantul imită perfect bărbatul, atât la corp cât și la fizionomie. Poți să îți alegi nuanța de culoare, fizionomia, culoarea ochilor, cât și dimensiunea penisului pe care vrei să o aibă amantul perfect.

Peste 5.000 de britanici care vor să fie siguri că soțiile nu se duc la alți bărbați, au scos deja bani grei din buzunar pentru a cumpăra un astfel de amant fidel pe care soția să-l folosească când e singură.

Britanicii au cumpărat amanți sexuali, bine dotaţi pentru a le ţine de urât în nopţile când sunt singure. Un astfel de amant de 1,80 metri înălţime şi aproximativ 40 de kilograme, costă între 5.900 $ şi pot ajunge la 25.000 $.

perfect menVarianta cea mai complexă are schelet din titani, transpiră, se încălzeşte şi are 5 tonalităţi vocale. Amantul vine la pachet cu trei penisuri care pleacă de la 16 centimetri lungime şi ajung la dimensiunea “monstru” de 28 de centimetri. Amanții au trei perechi de ochi, păr pe piept şi la subraţ, tatuaje care pot fi îndepărtate şi două variante de cap.

Pentru suma de 2.000 de dolari penisurile pot fi dotate cu un dispozitiv care mimează erecţia.

Păpuşile au o mobilitate extrem de bună, iar pentru 650 de dolari în plus, amanții îşi pot schimba nuanţa pielii în funcţie de gradul de excitare al partenerei.