Competiție de vis pentru români la Turneul Campionilor de la Londra. Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au calificat în premieră în semifinale la dublu la Turneul Campionilor de la Londra. Marți, Florin Mergea a reușit să acceadă în semifinale alături de Rohan Bopanna.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, capi de serie numărul doi la Turneul Campionilor de la Londra, s-au calificat miercuri seară în semifinalele competiției.

Perechea româno-olandeză s-a impus în fața perechii formate din Ivan Dodig și Marcelo Melo, în două seturi scor 6-4, 7-6(7-4), după o oră și 22 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 5-4, Horia Tecău a ratat o minge de meci pe propriul serviciu, astfel că s-a ajuns la tie-break. Unde, tot românul a avut prima minge de meci. De astă dată a servit perfect la T, iar adversarii au returnat în fileu.

În primul meci disputat luni, Rojer și Tecău s-au impus tot în două seturi, scor 6-2, 6-2, în fața perechii formate din Marcin Matkowski și Nenad Zimonjic.

Vineri, Tecău și Rojer vor juca ultimul meci din grupă cu perechea formată din Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut. Însă indiferent de rezultatul partidei, românul și olandezul au asigurate biletele pentru semifinale.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au mari șanse să joace finala de dublu de la Londra contra lui Florin Mergea și Rohan Bopanna