Vești fabuloase pentru români. Când nimeni nu se mai aștepta, iată că o minune e pe cale să se producă și în România. Patru tineri ingenioși au pus la cale un plan incredibil prin care pot schimba radical România. Și au toate șansele să reușească acest lucru.

În timp ce alți tineri de vârsta lor dau bir cu fugiții în alte țări pentru un trai mai bun, patru români vor să revoluționeze România. Sătui de actuala clasă politică, coruptă, învechită și comunistă, tinerii au creat cel mai modern partid din România și chiar din lume. Partidul Noua Românie se poate mândri că este primul partid din România care are propria rețea de socializare internă, aproape identică cu Facebook. Poți avea acces la ea doar dacă devii membru în partid. Înscrierea în noua formațiune politică se face doar online, iar completarea formularului durează doar două minute.

Cine ar fi crezut că în România va apărea primul partid care are propria rețea de socializare. Această inovație dă sah mat celorlalte partide învechite și extrem de rigide la nou.

După ce devii membru al partidului, formularul online se transformă automat în cont pe rețeaua de socializare internă. Unde, poți socializa, comunica, interacționa cu toți membrii, fără a fi nevoie să îi adaugi în lista de prieteni.

Așadar, doi iepuri dintr-o lovitură, și tineri și moderni, cu propria rețea de socializare, unde membrii pot discuta liber despre orice, pot posta comentarii pe wall, pot trimite mesaje altor membri, și pot da share la orice link. Au libertate de exprimare și își pot prezenta în văzul tuturor membrilor, ideile pentru a reforma și moderniza România.

Rețeaua de socializare a Partidului Noua Românie, prima de acest fel din țară, are rolul de a îmbina utilul cu plăcutul. Tinerii din ziua de azi, și nu numai, stau foarte mult pe rețelele de socializare. Ca să le poți capta atenția și să le stârnești interesul de a se implica în schimbarea României, trebuie să le oferi un mediu similar unde ei să poată socializa în voie, să se simtă liberi. Această rețea rezolvă atât problema comunicării între membri, în timp real, cât și pe cea a transmiterii de mesaje instant pentru toți membrii, legat de acțiunile pe care le întreprindem ca și partid. Această rețea face din PNR cel mai modern și cel mai de viitor partid din România. Așa că invit pe toți românii să se înscrie în acest nou proiect politic și să punem țara la cale pe rețeaua de socializare”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

Dacă luăm în calcul impactul uriaș al facebook pe plan mondial, care a dus la schimbarea de regimuri politice chiar și în țări cu dictatură de 30 de ani, și chiar la alegerea unui nou președinte în România, noul partid are toate șansele să dea lovitura în România.