Explozie puternică într-un bloc de locuinţe din Braşov. 60 persoane, evacuate

Explozie puternică într-un bloc de locuinţe din Braşov. 60 persoane, evacuate
loading...

Două persoane au fost rănite grav, iar altele 60 au fost evacuate duminică dimineaţă dintr-un bloc de locuinţe din cauza unei explozii puternice.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt Ciprian Sfreja a declarat că 10 garsoniere au fost afectate de explozie.

„Explozia s-a produs la un bloc tip vilă, la etajul doi, situat pe str. Jiului nr.7. Două persoane, un bărbat și o femeie, au suferit arsuri fiind transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul unu și doi pe 60% din suprafața corpului. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, are arsuri de gradul unu și doi pe 30% din suprafața corpului. Explozia nu a fost urmată de incendiu„, a precizat Sfreja, adăugând că zona a fost izolată și a fost oprită alimentarea cu energie electrică și gaz.

La fața locului au intervenit două echipaje cu apă și spumă, un echipaj SMURD și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro