Explozie de morţi în România din cauza coronavirusului. 13 români au murit de zile bune, dar abia azi au fost raportaţi

Explodează numărul deceselor în România din cauza coronavirusului. În urmă cu puţin timp, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat faptul că încă 13 români au murit din cauza coronavirusului.

Este cel mai mare număr de decese comunicate de autorităţi în 24 de ore. Dacă duminică se înregistrau 43 de morţi în ţară, acum s-a ajuns la 65.

Deşi unii români au murit de o săptămână, abia acum au fost raportate decesele. Toţi au murit la Spitalul Judeţean Suceava.

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020″, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Până azi, în România erau 1952 persoane infectate cu noul coronavirus şi 65 de morţi în ţară şi 16 români morţi în Diaspora.

181 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Suceava au fost infectate de coronavirus, iar 150 de pacienţi au fost confirmaţi cu Covid 19.